Powered By Blogger

16 Δεκεμβρίου 2019

Κρέμα με μυζήθρα ανάλατη – Krema me myzithra analati

www.gli-pedia.blogspot.com

  Θέλετε να πούμε για έναν τρόπο κατασκευής μυζήθρας να την κάνουμε κρέμα!  .  .  .


Χτυπήστε καλά 200γρμ. 
Μυζήθρα ανάλατη με 2 κρόκους αυγών και ζάχαρη
Προσθέστε λίγο λικέρ της αρεσκείας σας. 
Χτυπήστε χωριστά τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα, αναμίξετε με την κρέμα και μοιράστε το μείγμα σε ατομικά μπολ. 
Αφήστε στο ψυγείο ως τη στιγμή που θα σερβίρετε.
Γαρνίρετε με φρούτα, ή γκλασέ.
Όσοι γευτούν τη «σπεσιαλιτέ», θα σας συγχαρούν!    


  Επιμέλεια Άρθρου & Φωτογραφίας : Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου