Θέλετε να πούμε για έναν τρόπο κατασκευής μυζήθρας να την κάνουμε κρέμα! . . .
Χτυπήστε καλά 200γρμ.
Χτυπήστε καλά 200γρμ.
Προσθέστε λίγο λικέρ της αρεσκείας σας.
Χτυπήστε χωριστά τα ασπράδια των αυγών σε μαρέγκα, αναμίξετε με την κρέμα και
μοιράστε το μείγμα σε ατομικά μπολ.
Αφήστε στο ψυγείο ως τη στιγμή
που θα σερβίρετε.
Γαρνίρετε με φρούτα, ή γκλασέ.
Όσοι
γευτούν τη «σπεσιαλιτέ», θα σας
συγχαρούν!
Επιμέλεια Άρθρου & Φωτογραφίας : Γεώργιος Λυμπερόπουλος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου