Powered By Blogger

24 Απριλίου 2019

Χτενίσματα για πρόσωπα νεανικά! - chtenismata gia prosopa neanika


gli-pedia.blogspot.com

Οι νεαρές δεσποινίδες έχουν δικαίωμα να διαλέξουν το χτένισμα που τους ταιριάζει καλύτερα. Μοντέρνα και ταυτόχρονα κατάλληλα για τα παιδικά προσωπάκια τους . . .


Τα χτενίσματα που προτείνουμε:

          1 .  Στρογγυλό κόψιμο :  Κατάλληλο για λεπτά μαλλιά, γιατί τους δίνει όγκο. Το ίδιο μάκρος παντού. Μόνο δίπλα στο πρόσωπο τα μαλλιά είναι ελαφρώς πιο κοντά.

gli-pedia.blogspot.com
   Σημαντικό :  Οι λιγότερο φρόνιμες μικρούλες μπορούν να κουνούν το κεφάλι τους όσο θέλουν. Τα μαλλιά τους θα ξαναγυρίζουν στην αρχική τους θέση, κι` έτσι δεν θα εμφανίζονται ξεχτένιστα ούτε μετά το παιχνίδι.

          2.  Το φολκλόρ έχει ξανά οπαδούς. Είναι η κατάλληλη εποχή, για να υιοθετήσετε την τυλιγμένη στο κεφάλι πλεξίδα. Οι μαιτρ την αποκαλούν «κοτσίδα αλά ουγγρικά». Είναι το πολύ γνωστό χτένισμα της παιδικής της ηλικίας. Οι κοτσίδες αρέσουν στις ρομαντικές δεσποινιδούλες.

          3.  Κόψιμο τετράγωνο για τα υγιή μαλλιά, που αποκτούν έτσι ωραία φόρμα και δεν χτενίζονται. Κατάλληλο χτένισμα για ίσια μαλλιά. Μία χωρίστρα στο πλάι, ένα κοκαλάκι, που επιτρέπει άνετες κινήσεις χωρίς προβλήματα. Ένα πολύ παιδικό και μοντέρνο χτένισμα, για ζωηρά κοριτσάκια. 

Επιμέλεια Άρθρου & Φωτογράφισης : Γεώργιος Λυμπερόπουλος


Η αναζήτηση στο άρθρο :  Hairstyles for young people, χτενίσματα, χτένισμα, hairstyles, chtenismata, hairstyle, #hairstyles, #chtenismata, #hairstyle,

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου