Powered By Blogger

15 Μαρτίου 2020

η εκλογή του μαγιό! - i eklogi tou magio


www.gli-pedia.blogspot.com

       Είναι μία υπόθεση σημαντική. Μη την αφήσετε λοιπόν για την τελευταία στιγμή, Μη διαλέξετε βιαστικά το μαγιό που θα φορέσετε.  .  . .


 Δοκιμάστε πολλά μοντέλα για να βρείτε εκείνο που πραγματικά σας κολακεύει.

Αν δεν είστε πολύ λεπτή αποφύγετε τα μοντέλα με τα τολμηρά ανοίγματα, που αφήνουν να φαίνονται από παντού "μαξιλαράκια". Δοκιμάστε της νέας κολεξιόν με τα ελαστικά υφάσματα, που φορμάρουν το σώμα. Αποκλείστε τα εκκεντρικά σχέδια. Ταιριάζουν μόνο στις ψηλές, λεπτές, που έχουν τέλειο σώμα.

www.gli-pedia.blogspot.com



Αν το σώμα σας είναι καλοφτιαγμένο με σωστές αναλογίες, προτιμήστε το μαγιό ντε-πιες. Βεβαιωθείτε όμως πως το επάνω μέρος υποβαστάζει χωρίς να πιέζει το στήθος και ότι είναι κατάλληλο για σας. Υπάρχουν μοντέλα με μεγάλο ντεκολτέ, ιδανικά για όσες έχουν στήθος χαμηλό, ή, μικρό και άλλα με μικρότερα ντεκολτέ, κατάλληλα για της γυναίκες με πλούσιο στήθος.

www.gli-pedia.blogspot.com


Το ιδανικό θα ήταν να μπορείτε να αφαιρέσετε από το σουτιέν το ντε-πιες τις μπρετέλες ώστε να μαυρίζετε ομοιόμορφα, χωρίς σημάδια.


Τέλος αν διαλέξετε μπικίνι, ή, ντε-πιες, μην ξεχάσετε να το συνδυάσετε με κάποιο φόρεμα,ή, παρεό θα ήταν καλό να ήταν το ίδιο χρώμα και αν είναι δυνατόν και το ίδιο ύφασμα. Είναι πολύ στην μόδα, αλλά θα σας κολακεύει.




  Επιμέλεια Άρθρου & Φωτογραφίας : Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου