Αυτό είναι για την
παρέα. Μην διστάσετε να το κάνετε είναι το κάτι άλλο στην γεύση και προσφέρετε
για ποτό. . . .
ΥΛΙΚΑ (2 Μερίδων)
4-5 κλωναράκια σέλερι
3 καρότα
½ κιλό πατάτες
2 λουκάνικα χωριάτικα
Γερμανίας
2 λουκάνικα
Φρανκφούρτης
2 σκελίδες σκόρδο
½ κουταλάκι ρίγανη
και λίγο θυμάρι
100γρμ. Τυρί κότατζ
4 κουταλιές ελαιόλαδο
1/2/ λίτρο ζωμό λαχανικών
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
1η
φάση : Κόβουμε το σέλερι,
τα καρότα, τις πατάτες, όπως και τα λουκάνικα σε φέτες.
2η
φάση : Ζεσταίνουμε το
ελαιόλαδο στο τηγάνι όπως επίσης συνεχίζοντας σοτάροντας τα υλικά μας μη
ξεχάσετε το σκόρδο όπως επίσης το αλάτι με το πιπέρι.
3η
φάση : Αραδιάζουμε όλα τα
υλικά μας στο ταψί μας, καθώς ρίχνουμε τον ζωμό των λαχανικών, την ρίγανη και
το θυμάρι.
4η
φάση : Ψήνουμε την τηγανιά
μας σε μέτριο φούρνο στους 180ο βαθμούς για 30΄λεπτά περίπου.
(τον φούρνο μου
στον αέρα γυρισμένο στους 180ο βαθμούς).
5η
φάση : Σερβίρουμε την
τηγανιά πάντα ζεστή όπου κατά την τοποθέτησή της στο τραπέζι προσθέτουμε μέσα
τυρί φέτα.
Επιμέλεια Άρθρου &
Φωτογραφίας : Γεώργιος Λυμπερόπουλος
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου