Powered By Blogger

2 Νοεμβρίου 2019

Τηγανιά με λουκάνικα Γερμανίας και λαχανικά – pan with German sausages and vegetables


www.gli-pedia.blogspot.com

  Αυτό είναι για την παρέα. Μην διστάσετε να το κάνετε είναι το κάτι άλλο στην γεύση και προσφέρετε για ποτό.  .  .  .


          ΥΛΙΚΑ  (2 Μερίδων)

4-5  κλωναράκια σέλερι

3  καρότα

½  κιλό πατάτες 

2  λουκάνικα χωριάτικα Γερμανίας

2  λουκάνικα Φρανκφούρτης

2  σκελίδες σκόρδο

½  κουταλάκι ρίγανη και λίγο θυμάρι  

100γρμ.  Τυρί κότατζ

4  κουταλιές ελαιόλαδο

1/2/ λίτρο ζωμό λαχανικών




          ΕΚΤΕΛΕΣΗ

1η φάση :  Κόβουμε το σέλερι, τα καρότα, τις πατάτες, όπως και τα λουκάνικα σε φέτες.

2η φάση :  Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο στο τηγάνι όπως επίσης συνεχίζοντας σοτάροντας τα υλικά μας μη ξεχάσετε το σκόρδο όπως επίσης το αλάτι με το πιπέρι.

3η φάση :  Αραδιάζουμε όλα τα υλικά μας στο ταψί μας, καθώς ρίχνουμε τον ζωμό των λαχανικών, την ρίγανη και το θυμάρι.

4η φάση :  Ψήνουμε την τηγανιά μας σε μέτριο φούρνο στους 180ο βαθμούς για 30΄λεπτά περίπου.
(τον φούρνο μου στον αέρα γυρισμένο στους 180ο βαθμούς).

5η φάση :  Σερβίρουμε την τηγανιά πάντα ζεστή όπου κατά την τοποθέτησή της στο τραπέζι προσθέτουμε μέσα τυρί φέτα.

Επιμέλεια Άρθρου & Φωτογραφίας : Γεώργιος Λυμπερόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου